Comandă telefonic 0747 575 681 Contul meuDespre noiContact
MeniuCăutare
plastefina.ro
Șervețele cerate
3 Șervețele model floral 45/45 Transport Gratuit
Adauga la Wishlist
3 Șervețele model floral 45/45 Transport Gratuit
Economiseşti50.00 Lei

3 Șervețele model floral 45/45 Transport Gratuit

-36%140.00 Lei90.00 Lei

SKU: TGFL

Cantitate:

Șervetelele cerate sunt o alternativă sustenabilă și economică la folia alimentară. Au o durată de utilizare de până la un an. Sunt autoadezive și fac priză foarte bună pe suprafața oricarui aliment sau recipient alimentar, deasemnea sun impermeabile. Le puteți folosi la infolierea pâinii, a brânzeturilor, infolierea legumelor a fructelor sau orice alte alimente gătite. Șervețelul poate fi folosit pentru a îveli pâine, pizza, cozonaci sau orice alt aliment mai mare. Poate fi tăiat la dimensiunile dorite.
Descriere

Descoperă Servetelele Cerate, soluția ecologică și practică pentru a înlocui pungile de plastic și folia alimentară de unică folosință. Aceste servetele reutilizabile și compostabile sunt concepute pentru a reduce deșeurile de plastic și pentru a-ți oferi o alternativă eco-friendly în bucătărie. În plus, șervețelele noastre aduc un strop de veselie cu imprimeurile lor colorate.

Avantaje cheie:

  1. Înlocuiesc pungile de plastic și folia alimentară: Șervețelele Cerate sunt o alternativă sustenabilă pentru ambalarea alimentelor. Acestea înlocuiesc pungile de plastic și folia de unică folosință, contribuind la reducerea poluării și protejând mediul înconjurător.

  2. Compostabile și ecologice: Realizate din materiale 100% naturaleȘ bumbac, ceară de albine, rășină de conifere și ulei vegetal, șervețelele noastre sunt complet compostabile. Acestea se descompun natural și nu lasă în urmă deșeuri dăunătoare pentru mediul înconjurător. 

  3. Reutilizabile și ușor de spălat: Șervețelele Cerate pot fi refolosite de nenumărate ori. După utilizare, le poți spăla cu ușurință cu apă rece și săpun de vase sau le poți șterge cu o cârpă umedă. Această caracteristică îți permite să contribui la reducerea deșeurilor într-un mod practic și simplu.

  4. Imprimeuri vesele și atrăgătoare: Șervețelele Cerate vin într-o varietate de imprimeuri vesele și atrăgătoare, aducând un plus de culoare și bucurie în bucătăria ta. Astfel, vei putea utiliza servetelele într-un mod creativ și să adaugi un strop de culoase și de veselie în casa taGarantăm că îți vor aduce zâmbetul pe față de fiecare dată când le folosești.

  5. Proprietăți antibacteriene: Ceara de albine, unul dintre ingredientele principale ale șervețelor noastre, are proprietăți antibacteriene naturale. Acest lucru asigură un mediu igienic pentru păstrarea alimentelor proaspete și reducerea riscului de contaminare bacteriană. Propiretatățile cerii de albine permit ca alimentele să își mențină prospețimea mai mult decât produsele din plastic, deorece nu rețin umiditatea.

  6. Impermeabilitate și rezistență la transferul de mirosuri: Șervețelele cerate sunt impermeabile și rezistente la transferul de mirosuri, protejând alimentele de umezeală și de contaminarea cu mirosuri nedorite. Folosite în mod corect șervețelele fac o priza foarte bună pe orice recipient sau aliment, lichidele nu pot trece prin șervețel așa că și dacă un recipient se răstoarnă conținutul nu se va vărsa chiar dacă e lichid (de exemplu supe, lapte, iaurturi etc)

Ce cumperi? 3 bucăți  șervetel 45cm*45cm Modele FLorale (Pajiște, Margarete, Primăvăratec)

 

Instrucțini:

Mototoliți șervețelul, îl desfaceți și îl întindeți pe suprafața pe care doriți să o infoliați apoi presați ferm cu mâinile în jurul suprafeței sau a marginilor recipientului.

 

Spălare și depozitare

Spălați șervețelele cerate cu săpun de vase și apă rece sau călduță. Nu sunt compatibile cu mașina de spălat vase.

După uscare se depozitează la loc ferit de căldură directă.

 

Compoziție

Bumbac 100%, ceară de albine (poate conține urme de polen), rășină de conifere.

 

Nu se pot folosi în cuptorul cu microunde.

Înscrie-te gratuit la newsletter-ul nostru lunar
pentru o doză de inspirație!
Despre noiContactTermeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPR
Copyright 2024 Plastefina - Plastilină Naturală Artizanală. Toate drepturile rezervate.