Comandă telefonic 0747 575 681 Contul meuDespre noiContact
MeniuCăutare
Despre noi

Plastefina este o plastilină artizanală făcută de noi, în bucătăria noastră.


Am experimentat cu multe rețete, am "stricat" zeci de kilograme de făină până când am ajuns la o formulă câștigătoare. Un amestec ce conține doar ingrediente naturale, netoxice, 100% biodegradabile (făină de grâu, sare, apă, ulei, colorant alimentar, cremă tartar).


I-am dat numele de "Plastefină"pentru ca e o plastilină fină :).

 

Plastefina este o jucărie creativă și distractivă pentru mânuțe talentate, o jucărie de cursă lungă care bucură deja mulți piticei și care depozitată corespunzător vă poate ține piticul ocupat până la 4/6 luni.

Dacă nu ați reușit să o testați până acum și vă întrebați ce este Plastefina, de ce să o alegeți, ce conține ea și cum poate fi ea întreținută, venim noi cu răspunsul. Ei bine, Plastefina este o plastilină artizanală, biodegradabilă, realizată în întregime din ingrediente 100% naturale. Este de preferat a se depozita la loc uscat și răcoros, preferabil în frigider.
Plastefina este un produs prietenos pentru copii dar care, chiar dacă nu este toxic, NU este comestibil (conține peste 25% sare). Este o jucărie creativă și distractivă dar atunci când copiii se joacă cu ea ar trebui supravegheați, produsul având risc de înec.
Este recomandată pentru toate vârstele - cu toate acestea, produsul NU este destinat copiilor sub un an. 

Este ușor de curățat și îndepărtat - se curăță ușor de pe haine, spălați-le la programul obișnuit iar în cazul în care ajunge pe covoare, canapele sau alte suprafețe textile, lăsați produsul să se usuce, frecați cu o perie sau o cârpă umedă și se va îndepărta cu ușusință.
Joaca nu se termină niciodată - Dacă uitați plastefina afară din pungă/cutiuțe, aceasta va forma o crustă albă. Nu o aruncați, frământați-o cu o picătură de apă sau ulei și bucurați-vă din nou de ea.
Acum ceva vreme totul era doar o poveste , o poveste care s-a transformat într-un adevărat basm, într-un tărâm în care am pus împreună căldura palmelor și principiul învățării și dezvoltării creativității prin modelarea plastilinei.

Am învățat că, copiii au nevoie doar de o bucată de plastilină pe care să o prindă ușor în palmele lor și când încep să le miște cu degețelele laolaltă, descoperă că din mâinile lor tocmai a ieșit un crâmpei de poveste. Mai iau o bucățică, și de data asta continuă povestea și îi dau un sens. Copiii fac mereu lucruri cu sens, chiar dacă nouă, „oamenilor mari”, ni se par ieșite din tiparele zilnice.

Mulți dintre voi ați ales ca acea bucățică de plastilină să fie Plastefină, iar pentru asta vă mulțumim tare.

Am ales acest drum și nu ne mai oprim deoarece ne dorim să aducem și mai multă bucurie și joc cu sens în lumea magică a copilăriei.
JOCUL - modul cel mai natural de comunicare prin care copiii exprimă ceea ce gândesc, ceea ce simt, calea prin care ei încep să înțeleagă și să cunoască lumea, JOCUL dezvoltă oportunități de a încerca idei și lucruri noi, de a dezvolta creativitatea și imaginația.
Prin joc dorim să oferim posibilitatea piticilor și părinților de a încerca idei și modalități de gândire noi, de a găsi soluții și de a rezolva singuri anumite probleme.

Venim în ajutorul vostru cu idei năzdrăvane pe care le găsiți și pe site în categoria IDEI, joc și joacă cu multe beneficii dar și cu produse noi, cât mai prietenoase cu natura și cu mediul înconjurător.

Bun venit în lumea veselă și colorată a Plastefinei!
Înscrie-te gratuit la newsletter-ul nostru lunar
pentru o doză de inspirație!
Despre noiContactTermeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPR
Copyright 2023 Plastefina - Plastilină Naturală Artizanală. Toate drepturile rezervate.