Comandă telefonic 0747 575 681 Contul meuDespre noiContact
MeniuCăutare
plastefina.ro
Săpun artizanal
Săpun plutitor pentru copii - Hippy
Adauga la Wishlist
Săpun plutitor pentru copii - Hippy

Săpun plutitor pentru copii - Hippy

13.00 Lei

SKU: SKU-SapunHippy

Cantitate:

Săpunul plutitor pentru copii - Hippy este un hipopotănel plutitor de săpun natural lucrat manual, nonalergenic, bio, ecologic, fără colorant, fără parabeni, fără steril.

 

Gramaj: 35g

Descriere

 

Săpunul plutitor pentru copii - Hippy este un hipopotănel plutitor de săpun natural lucrat manual, nonalergenic, bio, ecologic, fără colorant, fără parabeni, fără steril.

Este lucrat după o reţetă special concepută pentru copii. Reţeta îmbină puterea săpunului rezultat din unturi cu blândeţea săpunului rezultat din uleiul de palmier sub spumarea abundentă indusă de cel rezultat din uleiul de cocos.

 

Astfel are o eficacitate extrem de mare dar fără risc de supraexpunere. O hidratare optimă atât pentru mâini, cât şi pentru corp sau faţă. Are reale calităţi igienizante care îl recomandă pentru uz frecvent.

Este produs in loturi foarte mici pe tehnologia trufelor de ciocolată prin turnare în matriţe de silicon concepute și executate manual. Acest format este extrem de rar şi denotă atenţia noastră adresată copiilor.

Caracteristica de a fi plutitor în acest format este unică pe plan mondial.

Personajele săpunurilor, calităţile acestora, binefacerile lor ca produse naturale aduc speranţa setării săpunul Cheia pentru încă o generaţie ca Săpunul Copilăriei! Este cea mai justă alegere! El se bazează pe principii seculare transpuse cu ingrediente, informaţii şi tehnologie contemporană. Unicitatea lui de a fi plutitor îl face Unic şi în portofoliul Cheia existent vreodată.

În mod cert „cel mai cremos săpun Cheia”.

Specificul de a fi plutitor nu este inovaţia noastră. Este o inovaţie de secol XIX. Ea a fost descoperită accidental de Procter&Gamble în 1876. În ultimul deceniu al anilor 1800 produsul lor era considerat cel mai cremos săpun din lume. Caracteristica principală ţine de tehnologie, reţeta fiind identică cu a săpunului pentru copii. Constă în captarea de microbule de aer în masa lui. Astfel densitatea lui coboară la cca 80% din densitatea apei şi săpunul plutește. Tot existenţa microbulelor de aer este explicaţia cremozităţii fenomenale.

 

Ingrediente:

Mix de ulei de palmier, ulei de cocos și unturi saponificate, aromă ,

FĂRĂ COLORANT, FĂRĂ PARABEN

 

Gramaj: 35g

 

Produs prietenos pentru copii - Chiar dacă nu este toxic, acesta nu este comestibil;

 

Săpun util, creativ și distractiv - Supravegheați copiii, produsul are risc de înec;

 

Săpunul plutitor pentru copii - Hippy este pentru toate vârstele - Cu toate acestea, produsul NU este destinat copiilor sub un an;

 

Ușor de curățat și îndepărtat - Se curăță ușor de pe haine, spălați-le la programul obișnuit. În cazul în care ajunge pe covoare, canapele sau alte suprafețe textile, lăsați produsul să se usuce. Frecați cu o perie și o cârpă umedă.

 

Mod de păstrare: Ideal pe o savonieră drenată sau într-un loc uscat ferit de căldură și umiditate.

 

Spor la bulbucit!

Alte produse recomandate

Înscrie-te gratuit la newsletter-ul nostru lunar
pentru o doză de inspirație!
Despre noiContactTermeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPR
Copyright 2021 Plastefina - Plastilină Naturală Artizanală. Toate drepturile rezervate.