Comandă telefonic 0747 575 681 Contul meuDespre noiContact
MeniuCăutare
plastefina.ro
Săpun artizanal
Săpun plastilină pentru copii - Apaa
Adauga la Wishlist
Săpun plastilină pentru copii - Apaa

Săpun plastilină pentru copii - Apaa

13.00 Lei

SKU: SKU-SapunApaa

Cantitate:

Săpunul plastilină pentru copii - Apaa este un săpun modelabil natural, lucrat manual, nonalergenic, bio, eco, fără parabeni, fără steril, colorat în albastru cu colorant alimentar.

Are un miros curat, oxigenat, proaspăt.

 

Gramaj: 30ml

Descriere

Săpunul plastilină pentru copii -Apaa cu un miros curat, oxigenat, proaspăt, este o inovație contemporană.

În format natural este extrem de rar chiar pe plan mondial. Prin el urmărim să întărim conotația pozitivă adusă actului de igienă personală a copiilor de către celelalte săpunuri Cheia. Modul în care acesta poate fi aplicat este distractiv, frumos mirositor fără a uita de partea lui utilitară.

Săpunul pastilină este un săpun multirol extins ( pentru mâini, corp, față și păr). Funcția de spălare este dată de Săpunul de duș Cheia pentru copii, un produs obținut integral din ingrediente naturale. Acesta este aditivat cu amidon de porumb atât pentru caracteristicile de modelaj cât și pentru alte calități cosmetice surprinzătoare.

Amidonul de porumb este un calmant la adresa iritațiilor pielii chiar arsuri solare sau alergii cutanate. Este un luptător perfect la adresa iritațiilor după muscăturile de insecte. Pur sau în combinație cu bicarbonatul de sodiu are rol de șampon uscat. În formula noastră va asigura un păr ușor de pieptănat.

Tehnologia de producție este una laborioasă, specifică producerii aluatului de pizza. Colorarea lui se face abia după „dospire”. Prin dospire se reglează PHul săpunului până la limita de a nu ataca colorantul alimentar. Colorantul alimentar este diferit de coloranții utilizați în cosmetică. El nu este rezistent în mediu acid sau alcalin. Dar, în procent insignifiant fiindcă expunerea la el se face doar la nivelul pielii. Ne-am încălcat principiile globale de a nu folosi coloranți fiindcă nu ne-am putut închipui altfel un produs asimilat „plastilinei” frumos colorate.

 

Săpunul plastilină pentru copii - Apaa este un săpun intens spumant, prin expunerea la apă se prelungește caracteristica de maleabilitate. Prin dezambalare și expunere prelungă la aer (peste 3 zile) se pierde caracteristica de maleabilitate dar prin expunerea la apă, revine.

 

Ingrediente:

amidon de porumb, mix de ulei de palmier, ulei de cocos și unturi saponificate, aromă, colorant alimentar

 

Gramaj: 30ml

 

Produs prietenos pentru copii - Chiar dacă nu este toxic, acesta nu este comestibil;

 

Săpun util, creativ și distractiv - Supravegheați copiii, produsul are risc de înec;

 

Săpunul plastilină pentru copii - Apaa este pentru toate vârstele - Cu toate acestea, produsul NU este destinat copiilor sub un an;

 

Ușor de curățat și îndepărtat - Se curăță ușor de pe haine, spălați-le la programul obișnuit. În cazul în care ajunge pe covoare, canapele sau alte suprafețe textile, lăsați produsul să se usuce. Frecați cu o perie și o cârpă umedă. 

 

Joaca nu se termină niciodată - Dacă uitați săpunul afară din cutiuță, acesta va începe să se usuce pierzându-și astfel din maleabilitate. Nu îl aruncați, frământați-l cu puțină apă pentru a deveni maleabil sau folosiți-l ca atare. Ce ne încântă pe noi este faptul că, fiind frumos colorat și vizibil, copiii trebuie să se spele pe mânuțe până dispare toată culoarea iar în felul acesta știm și că s-au spălat corect.

 

Mod de păstrare: A se depozita în cutiuța în care vine împachetat.

 

Spor la bulbucit!

Înscrie-te gratuit la newsletter-ul nostru lunar
pentru o doză de inspirație!
Despre noiContactTermeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPR
Copyright 2021 Plastefina - Plastilină Naturală Artizanală. Toate drepturile rezervate.