Comandă telefonic 0747 575 681 Contul meuDespre noiContact
MeniuCăutare
plastefina.ro
Săpun artizanal
Săpun pentru copii - Moșu' are cheia
Adauga la Wishlist
Săpun pentru copii - Moșu' are cheia

Săpun pentru copii - Moșu' are cheia

13.00 Lei

SKU: SKU-SapunMACheia

Cantitate:

Săpunul pentru copii - Moșu' are cheia este un săpun natural lucrat manual, nonalergenic, bio, ecologic, fără colorant, fără paraben, fără steril.

 

Gramaj: 35g

Descriere

 

Săpunul pentru copii - Moșu' are cheia este un săpun natural lucrat manual, nonalergenic, bio, ecologic, fără colorant, fără paraben, fără steril.

 

Este lucrat după o reţetă special concepută pentru copii. Reţeta îmbină puterea săpunului rezultat din unturi cu blândeţea săpunului rezultat din uleiul de palmier sub spumarea abundentă indusă de cel rezultat din uleiul de cocos.

Astfel are o eficacitate extrem de mare dar fără risc de supraexpunere. O hidratare optimă atât pentru mâini, cât și pentru corp şi faţă. Are reale calităţi igienizante care îl recomandă pentru uz frecvent.

Săpunul pentru copii - Moșu' are Cheia este produs în loturi foarte mici pe tehnologia trufelor de ciocolată prin turnare în matriţe de silicon concepute şi executate manual. Acest format este extrem de rar şi denotă atenţia noastră adresată copiilor.

 

Personajele săpunurilor Cheia, calităţile acestora, binefacerile lor ca produse naturale ne aduc speranţa setării săpunul Cheia pentru încă o generaţie ca Săpunul Copilăriei! Este cea mai justă alegere. El se bazează pe principii seculare transpuse cu ingrediente, informaţii şi tehnologie contemporană. Încât putem defini că Săpunul Cheia pentru copiii secolului XXI este cel mai înalt calitativ săpun Cheia existent vreodată!

 

Ingrediente:

Mix de ulei de palmier, ulei de cocos și unturi saponificate,aromă

FĂRĂ COLORANT, FĂRĂ PARABEN

 

Gramaj: 35g

 

Produs prietenos pentru copii - Chiar dacă nu este toxic, acesta nu este comestibil;

 

Săpun util, creativ și distractiv - Supravegheați copiii, produsul are risc de înec;

 

Săpunul pentru copii - Moșu' are cheia este pentru toate vârstele - Cu toate acestea, produsul NU este destinat copiilor sub un an;

 

Ușor de curățat și îndepărtat - Se curăță ușor de pe haine, spălați-le la programul obișnuit. În cazul în care ajunge pe covoare, canapele sau alte suprafețe textile, lăsați produsul să se usuce. Frecați cu o perie și o cârpă umedă.

 

Mod de păstrare: Ideal pe o savonieră drenată sau într-un loc uscat ferit de căldură și umiditate.

 

Spor la bulbucit!

Alte produse recomandate

Înscrie-te gratuit la newsletter-ul nostru lunar
pentru o doză de inspirație!
Despre noiContactTermeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPR
Copyright 2021 Plastefina - Plastilină Naturală Artizanală. Toate drepturile rezervate.