Comandă telefonic 0747 575 681 Contul meuDespre noiContact
MeniuCăutare
plastefina.ro
Săpun artizanal
Săpun-hârtie Cheia pentru școlari
Adauga la Wishlist
Săpun-hârtie Cheia pentru școlari

Săpun-hârtie Cheia pentru școlari

4.00 Lei

SKU: SKU-SapunCheiaPentruScolari

Cantitate:

Săpunul-hârtie Cheia pentru școlari - este o inovație contemporană, singurul produs de acest gen pe plan mondial în format natural.

 

Gramaj: cca 12g

12 lamele, 36 utilizări

Descriere

Săpunul-hârtie Cheia pentru școlari este o inovație contemporană, este singurul produs de acest gen pe plan mondial în format natural.

Practic sunt 12 lamele de săpun ambalate  într-o  cutiuţă cartonată specifică chibriturilor de hârtie din perioada trecută.

Dimensiunile mici de 55/75/6 mm permit o depozitare facilă în ghiozdănel, chiar penar sau buzunar. Foiţele de săpun prezintă elasticitate. Pentru un spălat este suficient 1 cm de foiţă de săpun. Astfel acest pacheţel suportă cca 36 spălări.

 

Săpunul-hârtie Cheia pentru şcolari este rodul unei munci de cercetare duse pe mai bine de un an. Greutatea temei a fost găsirea unei reţete optime, dar și stabilirea termenului optim de feliere a săpunului. Tehnologia de feliere  a fost dezvoltată de la zero şi respectă tehnologia obţineriii furnirului în industria mobilei. Tema a fost dezvoltată la solicitarea unor mame care căutau oportunităţi la acel gel igienic pentru mâini, produs alergen şi fără calităţi de spălare.

Dorește să acopere nevoi de igienă nesatisfacute actualmente. Chiar targetarea lui îl face extrem de original. El intră în filozofia noastră  de a considera copilul un target ZERO a afacerii noastre. Atât din obligaţie morală faţă de înaintaşii noștri care în 1933 îşi promovau educativ produsele pentru copii. Cât şi cu speranța setării săpunului Cheia pentru încă o generaţie ca Săpunul Copilăriei.

Săpunul-hârtie Cheia pentru copii, are o extraordinară capabilitate de spălare a mâinilor, formatul natural ocoleşte riscul alergen. Fără risc de supraexpunere. Reţeta unică asigură o hidratare maximă, o spumare surprinzătoare vizibilă la a doua clătire.

Săpunul-hârtie Cheia pentru școlari reprezintă o variantă sănătoasă la vremurile de acum, străjerul sănătăţii copilului tău oriunde s-ar afla: la şcoală,în vizită,în călătorii.

 

Ingrediente:

mix de ulei de palmier, ulei de cocos, ulei de măsline și unturi saponificate, aromă, fără coloranți, fără parabeni, fără steril.

 

Gramaj: cca 12g/ 12 lamele/ 36 utilizări

 

Produs prietenos pentru copii - Chiar dacă nu este toxic, acesta nu este comestibil;

 

Săpun util, creativ și distractiv - Supravegheați copiii, produsul are risc de înec;

 

Miros - proaspăt, curat, oxigenat;

 

Săpunul-hârtie Cheia pentru școlari - este pentru toate vârstele - Cu toate acestea, produsul NU este destinat copiilor sub un an;

 

Ușor de curățat și îndepărtat - Se curăță ușor de pe haine, spălați-le la programul obișnuit. În cazul în care ajunge pe covoare, canapele sau alte suprafețe textile, lăsați produsul să se usuce. Frecați cu o perie și o cârpă umedă.

 

Mod de păstrare: A se depozita în cutiuța în care vine împachetat.

 

Spor la bulbucit!

Înscrie-te gratuit la newsletter-ul nostru lunar
pentru o doză de inspirație!
Despre noiContactTermeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPR
Copyright 2021 Plastefina - Plastilină Naturală Artizanală. Toate drepturile rezervate.