Comandă telefonic 0747 575 681 Contul meuDespre noiContact
MeniuCăutare
plastefina.ro
Șervețele cerate
Cer cu margarete albe
Cer cu margarete
Adauga la Wishlist
Cer cu margarete albe
Economiseşti15.00 Lei

Cer cu margarete albe

-43%35.00 Lei20.00 Lei

SKU: CMA

Cantitate:

Șervetelele cerate sunt o alternativă sustenabilă și economică la folia alimentară. Au o durată de utilizare de până la un an. Sunt autoadezive și fac priză foarte bună pe suprafața oricarui aliment sau recipient alimentar, deasemnea sun impermeabile. Le puteți folosi la infolierea pâinii, a brânzeturilor, infolierea legumelor a fructelor sau orice alte alimente gătite. Un imprimeu minunat cu flori și frunze. Nu se poate folosi în cuptorul cu microunde. Pachetul conține 3 șervetele 1 mare - 35 cm * 35 cm 2 mici - 20cm* 20cm Instrucțini: Mototoliți șervețelul, îl desfaceți și îl întindeți pe suprafața pe care doriți să o infoliați apoi presați ferm cu mâinile în jurul suprafeței sau a marginilor recipientului. Spălare și depozitare Spălați șervețelele cerate cu săpun de vase și apă rece sau călduță. Nu sunt compatibile cu mașina de spălat vase. După uscare se depozitează la loc ferit de căldură directă. Compoziție Bumbac 100%, ceară de albine (poate conține urme de polen), rășină de conifere. Șervețelele cerate sunt compostabile și 100% biodegradabile
Descriere

Șervetelele cerate sunt o alternativă sustenabilă și economică la folia alimentară. Au o durată de utilizare de până la un an. Sunt autoadezive și fac priză foarte bună pe suprafața oricarui aliment sau recipient alimentar, deasemnea sun impermeabile. Le puteți folosi la infolierea pâinii, a brânzeturilor, infolierea legumelor a fructelor sau orice alte alimente gătite. Un imprimeu minunat cu flori și frunze.

Nu se poate folosi în cuptorul cu microunde.

 

Pachetul conține 3 șervetele

1 mare - 35 cm * 35 cm
2 mici - 20cm* 20cm

 

 

 

Instrucțini:

Mototoliți șervețelul, îl desfaceți și îl întindeți pe suprafața pe care doriți să o infoliați apoi presați ferm cu mâinile în jurul suprafeței sau a marginilor recipientului.

 

Spălare și depozitare

Spălați șervețelele cerate cu săpun de vase și apă rece sau călduță. Nu sunt compatibile cu mașina de spălat vase.

După uscare se depozitează la loc ferit de căldură directă.

 

Compoziție

 

Bumbac 100%, ceară de albine (poate conține urme de polen), rășină de conifere.

 

Șervețelele cerate sunt compostabile și 100% biodegradabile

Înscrie-te gratuit la newsletter-ul nostru lunar
pentru o doză de inspirație!
Despre noiContactTermeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPR
Copyright 2022 Plastefina - Plastilină Naturală Artizanală. Toate drepturile rezervate.